Další z mých plaveckých pokusů. Tak snad se tentokrát neutopím. Přeju hezké počtení a budu vděčná za kritiku.:)
29.06.2010 (17:00) • Kahanka • Básničky • komentováno 6× • zobrazeno 2014×
Báseň
Ptala jsem se větru,
jak mám napsat báseň.
Ve spoustě barev spektru
tu správnou hledala jsem.
O čem by snad měla být?
O tom co hledáme
nebo co snažíme se skrýt?
Měla by plynout hladce jako voda?
Nebo být spletitá jako labyrint?
Kde hledat ta správná slova?
Jak ji krásnou učinit?
Nejsem slavným básníkem,
jenž o lásce zpíval dámám.
Svým pochybným slovníkem
o sobě vědět dávám.
Možná, že neznám noty,
nevím, jak napsat symfonii,
mám jen svoje boty
a svou věrnou Ironii.
Autor: Kahanka (Shrnutí povídek), v rubrice: Básničky
Diskuse pro článek Jak vlastně napsat báseň?:
Je to vážne úžasné, plávaj ďalej...
Vážně krásné... Ty se neutopíš. Plaveš skvěle.
moc pěkný
Děkuju
Ty se neutopíš ;)
Přidat komentář:
- English Gentleman - 1. kapitola
- Smrťák 3 (1. část)
- Setkání v lese
- The Killing Past (Prolog)
- Smrťák 2 - Kylův život za tajnými dveřmi 1/2
- Zdrávas Maria
- Smrťák 2 (1. část)
- Smrťák 1/2
- Who He Really Is
- Priznanie
...další zajímavé stránky Toto může být i váš web.
Jak přidám povídku? poslední články
poslední komentáře
Kdo je tu z členů? Klikni!